O nama

30 godina sa vama

Mesto dobre kupovine

Bore Borčić

Osnivač i vlasnik

Putnik+ je firma sa dugogodišnjom tradicijom, prvobitno osnovana 11.04.1991. godine u Požegi kao porodična firma sa jednim maloprodajnim mestom. Tada je u sklopu radnje postojalo odeljenje za pravljenje hrane, a mnogi još uvek rado pamte naš najpoznatiji proizvod – čuvenu Komplet lepinju.
 
Nakon očevog odlaska u penziju, od 2010. godine firmu preuzima naš sadašnji vlasnik Bore Borčić. Nedugo zatim, 2012. godine otvara se još jedan maloprodajni objekat Putnik 2, a nakon toga i Putnik 3 u decembru 2017. godine.
 
U svojim prostorijama u ulici Vuka Karadžića 3 smo od jula 2019. godine, čija ukupna površina je 150 m2 prodajnog prostora. Ove godine završavamo i gradnju centralnog magacina površine 300 m2.
 
U poslednjih 30 godina koliko smo sa Vama, ono što nam je najvažnije jeste odnos koji razvijamo sa našim mušterijama kroz ozbiljan rad, ljubaznu uslugu, organizaciju i ponudu proizvoda prilagođenu upravo Vašem stilu života. Hvala Vam što kupujete kod nas i radujemo se Vašoj sledećoj poseti!
 
Sve najbolje Vam želi,
Vaš Putnik+

Zadovoljni kupci

Šta kažu o nama

Gordana Marijanović
  Gordana Marijanović

  Zadovoljni kupac

  Najčešće svraćam u radnju posle posla, pa treba žuriti kući, spremati ručak... A to mi se najviše sviđa što je kod vas sve tu i kupovinu obavim za čas.

  Branko Krsmanović
   Branko Krsmanović

   Zadovoljni kupac

   Ja sam stalna mušterija, ovde sam Vam domaći. Prodavci ljubazni, radni, da se kupi ima sve. Nećemo vas menjati, pravi ste!

   Vuković Mirjana
    Vuković Mirjana

    Zadovoljni kupac

    Svakom treba radnja kao što je Putnik+ jer uvek nešto zatreba u toku dana, što se ovde može pronaći i kupiti. Tople preporuke od mene!

    Topla komšijska atmosfera

    Naše mušterije i zaposleni

    Uvek nam je drago da vidimo nasmejane i zadovoljne mušterije, a dobro raspoloženje naših kolega je tu da ulepša svaku Vašu kupovinu.